Gps Parcela mobilna aplikacija

GPS navigacija do Vaše parcele

Značajke aplikacije:
Identifikacija parcele, katastarske čestice
Grafički prikaz parcele na karti na zaslonu mobitelu
Prikaz udaljenosti mobitela do parcele
Prikaz trenutne lokacije mobitela na karti
Očitanje trenutnih Gps koordinata
Poboljšanje točnosti očitanja trenutnih Gps koordinata
Kreiranje parcele unošenjem koordinata
Ažuriranje unesenih koordinata
Preuzimanje koordinata parcele s našeg web servera
Konverzija iz referentnih koordinata u Gps(WGS84) koordinate
Izračun površine parcele i duljina stranica parcele
Spremanje datoteke parcele u lokalnu memoriju mobitela
Podrška za jezike: engleski, njemački, talijanski, hrvatski, slovenski, srpski, češki, slovački, poljski, španjolski, portugalski, francuski.
Podrška za koordinatne sisteme i geoportale u sljedećim zemljama: Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Estonija, Francuska, Hrvatska, Italija, Latvija, Litva, Njemačka, Poljska, Portugal, Sjeverna Makedonija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švicarska i Europa.
Popis vidljivih satelita.
Podrška za GNSS i L1+L5
Snimanje podataka o svojoj trenutnoj lokaciji (koordinate, brzina, vrijeme) tijekom hodanja ili vožnje. Podaci se spremaju u dnevnu datoteku rute.
Prikaz rute na karti.
Kreiranje i prikazivanje paralelnih linija navođenja koje se koriste u preciznoj poljoprivredi.

pročitajte više ...

Gps In Group mobilna aplikacija

GPS praćenje, svi članovi grupe prate jedni druge koristeći svoje mobitele

Gps In Group mobilna aplikacija pretvara vaš pametni telefon u GPS uređaj za praćenje koji prikazuje vašu lokaciju i lokacije ostalih članova grupe. Gps praćenje u grupi znači da svi članovi grupe prate jedni druge koristeći svoje pametne telefone kao uređaje za praćenje.
Ova aplikacija razmjenjuje lokacijske podatke s drugim Gps In Group aplikacijama putem Interneta i Vanis web servisa.
Gps In Group aplikacija prvenstveno je namijenjena obiteljima, starijim osobama, biciklistima, šetačima i malim tvrtkama koje žele pratiti svoje članove u grupi koristeći GPS i pametni telefon kao uređaj za praćenje.
Potreban vam je korisnički račun samo ako se želite pretplatiti za korištenje aplikacije. Jedna godišnja pretplata vrijedi za sve članove grupe. Administrator plaća iznos godišnje pretplate na temelju ponude koju mu je automatski poslala aplikacija nakon registriranja korisničkog računa. Godišnja pretplata se ne obnavlja automatski.

pročitajte više ...

Rješenja za Internet stvari (IoT)

VANIS isporučuje aplikaciju VisualCall koja se koristi za primjene Interneta stvari (IoT- Internet of Things) u pametnim gradovima, kao što su upravljanje vodama i otpadnim vodama. Internet stvari je mreža uređaja povezanih s internetom koji mogu prikupljati i razmjenjivati podatke pomoću senzora i kontrolora, tako da VisualCall služi za nadzor i / ili kontrolu IoT uređaja s udaljenog mjesta. VisualCall se također može koristiti kao softverski dio IoT kontrolora.
Ključne značajke: Napredne komunikacije, Client/Server arhitektura, Objektno orijentirana grafika, Dijagrami koji prikazuju vrijednosti u realnom vremenu, Opsluživanje alarma, korištenjem zvukova, e-mail i SMS poruka, tekstova, simbola, Fleksibilno izvještavanje.

pročitajte više ...

 

Preuzmite aplikaciju iz trgovine

Gps Parcela

  • Parcela
  • Parcela
  • Parcela

Preuzmite aplikaciju iz trgovine

Gps In Group

  • Parcela